Ejjeh (2 ei omelet met kruiden en uien) geserveerd met Salade, labneh (Arabische huisgemaakte roomkaas) en augurken.
Two eggs omelet with herbs and onions. Served with Salad, labneh (Arabic homemade cream cheese), and pickles.
Eieren gepocheerd in een tomaten-knoflooksaus. Geserveerd met salade, labneh en ingemaakte groenten.
Poached eggs in tomato, red pepper, and garlic sauce. Served with salad, tahini, bread, and pickles.
Driehoekige pasteitjes gevuld met kaas en/of spinazie. Geserveerd met vers fijn geraspte tomaat, gekookt ei en ingemaakte groenten.
Small pastry stuffed with Spinach or/and cheese served with tomato dip, boiled egg, and pickles.
Vier baby-aubergines gevuld met walnoten en kruiden op Labneh.
Four baby eggplants stuffed with walnuts and spices on a Labneh (Arabic homemade cream cheese).
Geroosterde bloemkool, met Tahini, knoflook en de saus van de chef
Roasted cauliflower, with Tahini, garlic, and the chef's sauce.
Druivenbladeren gevuld met rijst en kruiden.
Stuffed grape leaves with rice and herbs.
zwarte linzen met rijst en gebakken uitjes, geserveerd met salade en Tahini.
Black lentils with rice topped with onions, served with chopped salad and Tahini.
Geserveerd met pitabroodjes en ingemaakte groenten
Served with pita bread and pickles
Belegd met falafel, gekookt ei en gefrituurde aubergine.
Topped with falafel, hard boiled egg, and eggplant.
Hummus, Tahini, chopped salad and pickles.
Fried eggplant, boiled egg, hummus, tahini, chopped salad and pickles.
Fried chicken-fillet, hummus, tahini, chopped salad and pickles.
Fijngesneden groenten belegd met een zoute kaas en gefrituurd pitabroodje.
Fine chopped greens and vegetables topped with fried pieces of pita bread.
Fijngehakte kruiden en groenten met bulgur.
Fine chopped herbs and vegetables with bulgur.